Welkom op onze Reislog!
Hallo en welkom op onze reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar we ons bevinden en waar we zijn geweest! Meer informatie over onszelf en de reis die we gaan maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
We zien je graag terug op onze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met ons meereist!

Kijk voor meer informatie over het weeshuis op www.mchildcare.nl
Willie en Nelleke
hey maffe meiden..
al meer plezier beleeft aan het maken van deze reislog..en dan nog niet eens in het buitenland zitten. maar ik vind het echt leuk dat je dat doe. moet je in de klas aangeven...
Liefs Jo
hej meiden!!!
zet 'm op daar in de vreemde!!
en nog veel succes met de vele voorbereidingen..... ;-(
liefs caro
Hey meiden,
Wat leuk dat jullie een weblog gemaakt hebben! En nu maar hopen dat jullie daar op internet kunnen ;-)
Heel veel succes met de verdere voorbereidingen, en alvast een goede reis!
Het weeshuis ziet er verzorgd uit, hopelijk zijn het lieve kindjes!
Liefs, Marieke
Hééééel goed??!
Eej hoor dat jullie een weblog hebben, dus even snel kijken leuk ziet het er uit, veel succes ztm op.
groetjes.
jullie reislog ziet er mooi uit, we hopen dat jullie een goede tijd hebben in Ghana, en dat jullie weer behouden thuis mogen komen.
eindelijk op je site gedoken. Duurt hier allemal een beetje lang en ik typ snel voor de verbinding weer verbreekt. Hpl hebben jullie daar een goede verb. ziet er leuk uit allemaal. Hoop en wens dat het supper goed gaat. Raak niet al te besmet methet afrika virus. anders ga je wel heel ver weg hoor. He veel groetjes ook voor n
z/a
O o o, wat een verhalen vannacht eej Nell, durf je nou nog wel;-)?? 'k Hoop dat je geniet van je weekendje Rdam. Jammer dat ik moet werken, maar je redt je wel.
'k Zal je erg missen als je weg bent, maar komende maand zal ik je nog wel vaker zien en spreken.
Liefs, je zus!
Ha zus.
spannend hoor. nog 2 dagen en dan de grote reis. Tot morgen !
Ha Wil en nel,
Bijna dan is het zover, spannend.
zet em op!
Dit is echt cool.
groetjes van annemiek
Ha Nelleke en Willy!
Ik dacht: laat ik op google dan ff intypen, Ghana, Nelleke Moens:D. Ik had gehoord dat jullie een weblog hadden. Ben heel benieuwd naar de verhalen!!! tLijkt me ook nog steeds gaaf zoiets een keer te doen! Wie weet...;) Succes!!!
Heey Williy en Nelleke,
Even een berichtje, vanuit school, het is hier super saai! Rianne V, Caro en ik zitten op een rijtje achter de computer!!;);) Das dan weer wel gezellig!! Eeen beetje spelletjes doen enz.;) Zal blij wezen als het project klaar is!!!:):), het is zoooooo.........niet leuk!!
We hoorden dat Nelleke ziek is, Bale zeg! Ik hoop dat het vlug weer beter met je gaat..Nell.
Groetjes Rianne
Super dat jullie nog even naar school kwamen, ik lees mijn mail niet zo vaak anders was ik wel ff gekomen naar jullie afscheidsfeestje!!
Hey nel en willie
ik ben heel benieuwd wat jullie meemaken en hoe je het vind enzo! je zal wel veel ervaring opdoen!!!
kan ik je ook gewoon mailen?
doeiiiiii liefs jeanique
Eeeey!
Erg leuk om met julliei mee te reizen.
Nelleke; heb je al iets gehoord van Mark sinds je in Ghana zit? :)
Met mij gaat het prima.
Er gebeurt niet zoveel opzienbarends hier hoor.
Alleen het koninginnendagdrama in Apeldoorn dan.
Toen is er een auto dwars door mensen en hekken heen gereden. Resultaat: nu, 7 doden waaronder de dader. Ik denk dat de spontaniteit bij de koninklijke familie voorgoed weg is.
Nog heel veel plezier en suc6!
Eer