HI!
YES internet!!!
Ons eerste berichtje uit Ghana. we hebben een goeie reis gehad! en gelijk kennis gemaakt met aardige Ghanezen:)
Ghana is even wat anders als ons kikkerlandje! het is enorm heet hier en we zijn kei verbrand:o
gister hebben we ons lekker vermaakt on the beach! deel uitgemaakt van een 'bandje' . we had ' perfect feeling to play djembe' Aldus rasta Eric(one of our ' bodyguards' )
vannacht gestoken door de eerste muggen! gelukkig nog geen nare gevolgen!
vanmorgen naar kerk geweest. bijzonder om te zien hoe de mensen hier getuigenis geven van hun geloof!
en morgen de grote reis. 4 uur smorgens vertrekken we om 10 uur in de stuiterende bus te zitten;p
really looking forward to it;p not!
Nou, iedereen de groetjes!!
Ciao!
Ha meiden,
Fijn om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen!
Suc6 met de lange reis in de bus.
xx Jans
Wat fijn om te horen dat jullie een goede reis hebben gehad en goed zijn aan gekomen! GELUKKIG! Natuurlijk heb ik aan jullie gedacht, en wens jullie vandaag veel succes in de bus.
Je gaat vast wel wennen aan het warme weer;) dus wie weet zal het verbranden dan ook minder worden!
Liefs, Berdien
Avonturiers!!!!!;)
ik zalt nog x zeggen. Marjo89 = Marjolein Nieuwdorp;) want er is nog 'n fan van jullie die zichzelf marjo noemt!
Wowww I'm soo glad to hear from you!!! Gelukkig dat de reis goed is gegaan....Maar Willie, heeft niet Nell zichzelf ook 'gedragen'?;)
ennuhh ik heb altijd geweten dat je goed djembe kunne spelen....natuurtalenten, ras echte afrikanen:P:P
SUPER dat je smste Nell!!!!:D Je weet - It lights up my day!!!!
Take care girls!!! xxxx en'n dikke hug!
Ooooooooh wat fijn om te horen dat het zo goed gaat!
Whaha.. was het een soortgelijk bandje als 'pas' in Amsterdam Nell ? ;-)
Knuffls Xx Ells
Ha meiden!
Leuk, gelukkig! Een eerste afrikaans levensteken van jullie.
Hopelijk zijn je vandaag een beetje heel aangekomen.
Als ik dit verhaal nu al lees zou ik zo wel even een kijkje willen nemen. Maar maar veel foto´s!
Zo leer je tenminste nog eens Engels eej Nell.
Veel plezier en sterkte in alles!
Read your Bible en praise the Lord for He is good!
Liefs
ha meiden!
wat leuk om jullie verhaal te lezen!
heel veel suc6 met jullie reis!
ennuh, kheb niet voor niets zonnebrand gegeven en dan nog lezen dat jullie verbrand zijn!
veel suc6!
groetjes carolien
Eeej Ghaneesjus;) Zijn de dametjes veilig in Sunyani aangekomen? Nog aant na shaken of al uitgehobbeld? Geef al die kindertjes ma is een knuffeltje van popje! Sla jullie handjes niet blauw op de tamtammekes en vergeet vooral niet een paar plaatjes te schieten van het oh zo mooie Ghana he!! Toedeloei enjoy en geef die muggen er ma is flink van langs!!Xjes
heeej,, mega onderneemstertjes!!!
Heerlijk dat jullie goed aangekomen zijn!
En hebbe je nog een zere .... (nie aan de kant moete stoppe om rondjes heen en weer te lope Nell??;):D) Je zulle wel flink gestuiterd hebbe idd haha.. nou dan blijf je iig geval in beweging ej:P
Heel veel suc6 verder en pas goed op jezelf!!
vé liefs
pautje
Hoi Nellebol en willybol!
Haha, wat een leuk berichtje zeg, jullie zijn al veranderd:P Niet te veel dansen ohr, anders kom je hier nooit meer naar Nederland, alma van die houterige stijve mensen die nog niet eens met dr kont kunnen swingen.
Nee ohr, maar heel gaaf dat het goed gaat!
Tip: pas wel op met die muggen hoor, want er zal er maar een tussen zitten...
Hoe is het gegaan met de reis?
en hoe is het in het weeshuis? valt het mee?
hoe is de armoede? en hebben jullie daar ook mee te maken??
Zet maar gauw een heel verhaal op de site, wij lezen en leven mee!
Heel veel succes en ook voorzichtigheid geboden;)
liefs wij
(en linda hier, want die logeert lekker bij mij:P)
Hee meiden
Ben blij dat alless goed gaat met jullie!
Ben echt enorm benieuwd naar al jullie belevenissen, maak maar lekker veel foto's
denk aan jullie:)
xxxx lin
Hey
Alles goed met jullie? Het is goed om te horen dat de reis iig goed is gegaan. Maak er wat van! Ben benieuwd naar julie verhalen en foto's. Veel suc6 daar ej..
x
Hey Nelleke en Willie
Soow geweldig om te lezen dat jullie goed zijn aangekomen en dat jullie ook al kennis hebben gemaakt met een paar aardige Guanezen...echt leuk.
Maak maar super veel foto's en geniet ervan. Kblijf jullie volgen.
Liefs uit Suriname van Ellie
Leuk om nieuws te lezen uit Gana! Ze maar goed veel verhalen hier, dan kan 'k meegenieten!
De date ging goed Nell!Was gezellig. Vergeet jij niet je 'trouwring' te dragen?
Groetjes Rian
Ha,
Ik ben blij dat het goed met jullie gaat.
Veel succes hoor!!!!
gr. Niels
Heej Nelleke en Willie,
Wat super al die belevenissen!! Heel veel succes en ik ben benieuwd naar jullie volgende nieuws!
Liefs, Ann-Marie
Haa lieverdss
Echt leuk om elke keer op de site te kijken, ben benieuwd naar jullie volgende verhaal!
Gaat alles goed verder? (Mis je enorm nell, mn haar is blond:):)
Ik blijf jullie volgen or veel succes verder
Veell liefss linn
En groetjes van heel veel mensen waarvan ik de groeten moest doen;)
fijn dat je aangekomen zijn,
kben benieuwd naar jullie volgende verhaal!
groetjs Rianne J
Hou je haaks meiden. 'k Ben benieuwd naar jullie belevenissen.
Groetjes Els in 't Anker
Hoi hoi,
erg leuk om te lezen dat het allemaal goed met jullie gaat. Ik zou nu wel ff jou verbrande neusje willen zien:) maar dat natuurlijk ff terzijde. Gaaf zeg die Ghanezen, tlijkt me allemaal erg leuk om mee te maken. Veel succes hé kdenk dat ik je geen suc6 meer hoef te wensen voor de busreis, want vermoed dat je die allang gehad heb. Maar natuurlijk wel succes voor al je blauwe plekken, die je naar zo'n stuiterende busreis nu uiteraaaaard heb;) Nou veel gezelligheid hé, en je hoeft trouwens op dit moment geen medelijden te hebben, met het koude kikkerlandje want nu schijnt eindelijk het zonnetje ook weer bij ons. Al is het bij jullie natuurlijk veel warmer. Maar ja je heb altijd baas boven baas. Kijk uit naar je nieuwe berichtje dus natuurlijk tot dan.
Ha Meiden!!!!
Hoe is de eerste kennismaking met Ghana? En hoe ist in het weeshuis?
nBeetje wat je ervan verwachtten?
Heerlijk joh, geniet van al die zwarte krullenkoppies en geef ze maar een BIG huggie!
Be blessed and be a blessing!!!
Hartelijke groetjes Janneke B!!!!
hee meiden!!
ik kijk nu pas voor het eerst op jullie site maar gaaf dat we via deze site alles kunnen volgen..
gelukkig dat jullie goed aangekomen zijn...!! hoe was het vliegen..?beviel het beter als toen naar milaan nell??
en schattig joh al die bruine kindertjes ben hartstikke benieuwd naar al jullie belevenissen! ik kom wel een dagje langs dan als dat genoeg is ;-)
heel veel succes daar he...
groetjes xx tine &herman
eve voor de duidelijkheid:ik bedoel als je terug ben kom ik wel xtje langs ;-)
heej,
wat fijn dat jullie in Ghana zijn aangekomen,
nu ondertussen zijn jullie denk ik wel in sunyani, hoe is het kindertehuis?
ga maar lekker op muggenjacht, daar ben je zo goed in will, :P
groetjes,
Elise
ha meiden,
gelukkig joh dat de reis goed verlopen is, en jullie goed aangekomen zijn!
ik hoop dat jullie het naar je zin hebben, maar dat zal vast wel! de tijd zal ook vast wel vliegen.. zijn jullie al heel erg gebruind zeker? ;-)
succes he!!
groetjes mirjam
Hoi Wil alles goed daar in Ghana, Heb je fijne pasen gehad, wel anders dan hier lijkt ons, geniet ervan en doe je best, bij ons alles goed hoor het is hier ook heerlijk weer, groeten van ons en denk om de zonnebrandcreme
Ha lieve zus,
Fijne paasdagen gehad, Ben benieuwd naar de verhalen over het werk wat jullie doen. Laat maar snel wat horen.
hoi zusje,
hoe is het met jou? we denken veel aan je. Ben je al wat gewend? en hoe zijn je eerste ervaringen? ben benieuwd
hr gr Andre
Hi Girlss!
Leuk zo een djembe bandje:) ik zie het in mijn fantasie al helemaal voor me.. vrolijke swingende mensen:)
En dat ook nog eens op het strand! gaaf man!
Geniet ervan ej!
(ik zit nu op school, hoor net van mevr. O. dat Nel buikgriep heeft gehad.. Dat is het risico he..
maargoed jullie hebben nog tijd zat om je lichaam te laten wennen aan alles daar;)
Wel balen dat jullie slechte internetverbinding hebben..
Hebben jullie ook al veel fotos gemaakt ofniet? dan kunnen we nog een beetje meer indruk krijgen..
Geniet verder van alle ervaring etc!
Groetjes Marielle
Ha Nell,
leuk je website! Bij ons ist nou ook mooi weer.Ik ben nu bij Marieke.
We gaan strax naar de fefobios toe. Een film kijken over de amisch of hoe je dat schrijft. We hebben er allebei erg veel zin in.
Mark heeeft zijn motorexamen gehaald he. Maar waarschijnlijk weet je dat al.
Veel succes nog!
Erika
hej will en nel,
alles goed daar in ghana? hoe is het weeshuis? kben benieuwd!!
liefs liedtjuh