Op stage naar Ghana...!

VISUM

Zo hehe eindelijk weer een verhaaltje van ons. Wij zijn twee weken geleden om ons visum geweest en tot onze grote vreugde verliep dit biiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjna probleemloos

Wink
. Jaja en nuheel de papieren bende nog!!!!
Frown

We zijn nuecht een beetje aan het aftellen en druk bezig om onzevliegangsten te overwinnnen

Wink
en natuurlijk het laatste geld binnen te halen! We hebben al rond de 1500 euro opgehaald
Laughing
!

Tot snel maar weer...

CIAO!!

Nell en Will

Janneke

Ha meiden!!

Een héééle goede reis toegewenst!! kHoop dat jullie zullen genieten in Ghana! Maar dat zal best... geniet van de mensen, de zon, de rode aarde, kippen en geiten, en natuurlijk van de kids!!!
Gods rijke zegen toegewenst bij jullie stage en verblijf in Afrika en dat jullie daar ook een zegen mogen zijn!!!

Greetzzz Janneke

Berdien

Meiden,

Wat fijn dat het allemaal zo goed mocht verlopen tot nu toe! HEERLIJK. Ik spreek jullie denk ik niet meer, en daarom wens ik jullie met de laatste voorbereidingen nog veel succes en geniet van jullie stage in Ghana! Heb vertrouwen in de Heere en de weg die Hij met jullie wil gaan.

Liefs Berdien

rianne

ha meiden!!

vrijdag vertrekken je toch??

heel veel suc6!! khoop dat je een fijne leerzame stage mogen hebben! oppassen hé!!!

liefs

Marieke W.

Morgen is het zover! Spannend...
Heel veel plezier, succes, lol, en alles wat je maar nodig gaat hebben komende maanden. Heel veel schrijven, hoor! Ik ben zo benieuwd hoe jullie het gaan hebben....
Groetjes uit Rotterdam

Elselien

Waaaaaaaa... jullie zijn nu in Ghana! En ik ben zoooo benieuwd naar hoe jullie het hebben :)
Druk met kennismaken en eerste indrukken opdoen denk ik zo...
Hoop dat jullie snel iets schrijven.. :p

Heel veel liefs uit Holland!

henrieke

ha

fijn dat jullie goed aan zijn gekomen!! een hele goede tijd!

Liefs Peter en Henrieke