vaccinaties
Hoihoi!!
Daar zijn we weer!

We hebben de beschermende vloeistoffen ondertussen in ons lichaam, en de gevolgen daarvan ondergaan, en we zijn weer helemaal Willie en Nelleke!

Tot snel!
Helemaal geweldig, een stap in Afrikaanse richting;)
Heey meiden
Dat zit er dan weer heerlijk op :) al ver met de voorbereidingen...hebben jullie je visum inmiddels al aangevraagt.
Tip neem echt mega veel muggenspul mee want dat is in de tropische landen echt nodig...ik ben ondanks veel smeren nog best vaak gestoken.
Suc6!! Ik volg jullie
Liefs Ellie
Hoi meiden,
Gaaf om jullie site te lezen! k ga het zeker vaker doen!
Heel veel suc6 met alle voorbereidingen!
Geniet er van!
Liefs Janneke
Willie en Nelleke,
Veel succes met de laatste voorbereidingen, erg leuk om jullie site eens te bekijken, we hopen dat jullie echt een fijne tijd zullen hebben in Ghana!
Groetjes...
ha willie en nel..
zo al vast de voorpoefjes gelezen.
ik hoop jullie te blijven volgen.
veel suc6 met de laaste dingen, geniet van de tijd die jullie nog in nederland en jullie familie/vrienden zijn..
groetjs Rianne
Heb gelijk mijn email adres achter gelaten... Was gezellig vanavond en ik ben zooooo benieuwd hoe jullie het gaan hebben daar! Ik kijk nu al uit naar de verhalen die jullie gaan schrijven en de foto's als je terug komt.
Nou, succes met de laatste lootjes aan de voorbereiding, heel veel sterkte met vliegen en als laatste: Ga er enorm van genieten!!!
God Bless,
(andere) Marieke uit Rotterdam
Leuk zo'n weblog om jullie te blijven volgen, dat zullen we zeker doen.
We wensen jullie echt een onvergetelijke tijd in Ghana toe.
Groetjes vanuit Koudekerke.