Hoihoi
Hoihoi,
Hoe is het daar? Al bijna vakantie zeker? Lekker aan het genieten van het strand? Of zijn jullie nog aan het zweten en zwoegen omdat het bij jullie ongeveer 25 graden is;)
Zo ons laatste mailtje vanuit het Eusbeth!
Jaja het is zover! Maandag hopen we te vertrekken en rond te gaan reizen! We hebben er echt heel veel zin in!
De laatste week is erg snel gegaan. Er kwamen 13 andere vrijwilligers dus dat vonden de kinderen echt helemaal geweldig! Met deze vrijwilligers zijn we met de auto (deze auto heeft een open bak vanachter dus daar konden we opzitten) naar het dorpje van een van de kinderen gegaan. De heenweg was dit erg leuk omdat het heerlijk is om achterop de auto te zitten. De terug weg begon het echt HEEL erg HARD te regenen! Dus we waren binnen de minuut helemaal nat en koud! We hebben het nog nooit zo koud gehad in Ghana! Heel de avond hebben we lekker met dikke vesten aangezeten! Ook wel eens lekker!
Gister hebben we lekker in het Eusbeht hotel gegeten. De laatste keer dus we hebben er echt van genoten!
Vanmiddag en morgen gaan we nog leuke activiteiten doen met de kinderen. We gaan een talentejacht houden (zingen en dansen) dus dat zullen de kinderen wel erg leuk vinden! en ja maandag vertrekken!
En oja, Nelleke is weer helemaal de oude!

-xxx-
Ciao,
Nelleke en Willie
Hallo Nelleke en Willie,
Wat is het hard gegaan, het zit er bijna al weer op!!!
We zijn ontzettend blij met jullie hulp, volgens Moses hebben jullie een ongelooflijke inzet getoond.
Dank jullie wel.
Ik wens jullie een fijne reis door Ghana, veel plezier en kom gezond weer terug.
Ik spreek jullie weer in Nederland.
Marjo
Geniet van jullie laatste weken.
en alvast welkom in Nederland!
groetjes Janneke
Hoi meiden,
Geniet van het rondreizen. Na hard werken volgt plezier. Ik hoop dat jullie een heleboel mooie indrukken van een prachtig land opdoen. En alvast een hele behouden thuisreis. Veel liefs Marieke
Meiden!
Ga er heerlijk van genieten! Wij hebben inmiddels ook vakantie! Echt zo fijn dat je gewoon geen verplichtingen hebt een aantal weken!!
Jullie hebben vast en zeker genoten van de kinderen! en ga nu maar lekker genieten van een welverdiende vakantie!
xx
Chilll meiden:D:D
lekker vakantie! geniet ervannn!!!!
:D
xxxxxxx